Over ons fatbikekoning.nl

OVER ONS

Welkom bij Fatbikekoning.nl, de online winkel gewijd aan elektrische fatbikes! Ons team bestaat uit gepassioneerde fietsers en experts op het gebied van elektrische mobiliteit die zich sterk inzetten voor avontuurlijke en milieuvriendelijke transportoplossingen.

Bij Fatbikekoning.nl streven we ernaar onze klanten eersteklas elektrische fatbikes aan te bieden van betrouwbare merken en kwaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat fietsen niet alleen dient als een milieuverantwoorde manier van transport, maar ook als toegangspoort tot buitenervaringen, fitness en plezier. Dit is de reden waarom onze fatbikes uitzonderlijk goed geschikt zijn voor zowel on-road als off-road escapades, strandcruises en verkenningen van winterwonderland.

Naast de fatbikes bieden we een assortiment accessoires en onderdelen aan om uw fietservaring te verbeteren, waardoor deze zowel comfortabel als veilig is. 

Wat ons echt onderscheidt van andere e-commerceplatforms is onze nadruk op kwaliteit en service. Ons team staat altijd klaar voor onze klanten en proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen. Als je vragen hebt over producten of hulp nodig hebt bij een keuze, neem dan eenvoudig contact met ons op via de chat, telefoon of e-mail.

Klant is koning bij Fatbikekoning!

Ontdek onze collectie elektrische fatbikes nu meteen!

Fatbikekoning logo
fatbikekoning Showroom
Fatbikekoning Missie

Onze missie

Bij Fatbikekoning.nl is onze missie duidelijk: we streven ernaar het centrale punt te zijn in de wereld van fatbikes!

Onze toewijding ligt in het leveren van kwalitatieve fatbikes en het creëren van een gemeenschap van enthousiaste fietsers. Met passie voor avontuur en innovatie willen we de ultieme bestemming zijn voor iedereen die op zoek is naar een fatbike.

Wij nemen de uitdaging aan om een marktleider te worden en willen wij de beste zijn in de fatbikewereld door uit te blinken in kwaliteit, service en expertise.

 
 
 

Waarom voor ons kiezen?

Fatbikekoning Showroom(1)

Gratis Verzending in NL

Alle fatbikes worden in NL gratis verzonden!

Betaal Veilig en Snel

Betaal in termijnen of per maand. Altijd 30 dagen bedenktijd.

Altijd Bereikbaar

Ma. t/m za. 10:00 – 20:00 bereikbaar

30 Dagen Bedenktijd

Niet goed? Geen probleem! Je kan binnen 30 dagen gratis retourneren.