Uw Fietsplanbestemming

fiscfree logo

Wat is Fietsplan?

Een fatbike kopen met het Fietsplan? Bij Fatbikekoning.nl begrijpen we het plezier van fietsen en het belang om het voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom introduceren wij graag het Fietsplan, een fantastische manier om de perfecte dikke fatbike te bemachtigen en tegelijkertijd te genieten van belastingvoordeel.

Een fietsplan, ook wel bekend als een fiets van de zaak, is een actie die door veel werkgevers wordt aangenomen om medewerkers aan te moedigen de fiets te gebruiken voor woon-werkverkeer. Een Fietsplan doet meer dan alleen kosten besparen; het draagt bij aan belangrijke onderwerpen zoals gezondheid en milieuvriendelijkheid.

Is het Fietsplan Gunstig?

Het fietsplan maakt gebruik van fiscale regelgeving om medewerkers in staat te stellen met belastingvoordeel een nieuwe fiets aan te schaffen. Door de aanschaf te verrekenen met bijvoorbeeld het brutoloon van vakantiedagen van de werknemer, veroorzaakt er een situatie waar zowel de werkgever als werknemer voordeel aan heeft.

Voordelen van het Fietsplan via de zaak

  • Belastingvoordeel voor werkgever en werknemer: werkgevers besparen op sociale lasten, terwijl werknemers enorme van belastingvoordeel nemen.
  • Vitaliteit van medewerkers: fietsen dragen bij aan een verbeterde conditie en gezondheid, wat kan leiden tot minder ziekteverzuim en toenemende productiviteit op de werkvloer.
  • Positieve milieu-impact: vermindering van CO2-uitstoot en meer duurzame mobiliteit.
  • Flexibele uitbreidingsmogelijkheden: het fietsplan kan worden uitgebreid met opties zoals fietsverzekeringen en Nationale Fietsbonnen.

Voordelen voor de organisatie

  • Eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden: flexibel aan te vullen met fietsverzekeringen en/of Nationale Fietsbonnen.
  • Fittere medewerkers: bijdrage aan een gezonde en vitale werkomgeving.
  • Gewaardeerde secundaire arbeidsvoorwaarde: extra aantrekkelijke voorwaarde voor je medewerkers.

Voordelen voor de medewerkers

  • Belastingvoordeel: gemiddeld 40% belastingvoordeel bij de aanschaf van een nieuwe fiets.
  • Ruime Keuze: een breed assortiment om de perfecte fiets te kiezen.
  • Selectie: fietsen kunnen worden uitgezocht in onze webshop, Fatbikekoning.nl.

Hoe werkt Fietsplan?

1. Goedkeuring door de werkgever:
Vraag bij je werkgever na of hij of zij deelneemt aan het Fietsplan. Veel bedrijven in Nederland moedigen werknemers aan om een gezonde levensstijl te omarmen, en een mooie fatbike is een uitstekende keuze!

2. Kies je fatbike:
Ontdek onze fatbikes op onze webshop. Onze fatbikes zijn gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal.

3. Vraag een offerte aan:
Heb je de ideale fatbike gevonden? vraag dan bij ons een offerte aan. Wij bezorgen je alle gegevens die je werkgever nodig heeft om het Fietsplan te kunnen verwerken.

4. Werkgever dient de bestelling in:
Je werkgever zal de offerte beoordelen en, indien goedgekeurd, namens jouw de bestelling plaatsen. Zij trekken dan het maandelijkse leasebedrag af van jouw brutosalaris, wat een aanzienlijke belastingvoordeel oplevert.

5. Betaling
Hoe je de betaling voor jouw fiets regelt, wordt bepaald door de voorkeuren van je werkgever. Het is raadzaam om dit rechtstreeks met je werkgever te bespreken. Er zijn drie betalingsmogelijkheden voor het fietsplan:

Zelf betalen: je betaalt zelf de kosten via de door jouw gekozen betaalmethode en geeft vervolgens het aankoopbedrag door bij je werkgever.

Werkgeversbetaling: wij sturen de factuur rechtstreeks naar je werkgever, die voor de betaling zorgt.

Betalen via een intermediair: een intermediair kan het betalingsproces met je werkgever afhandelen. Deze optie brengt geen extra kosten met zich mee voor de regeling via de mediator. Wij werken samen met de intermediar FiscFree®. Deze intermediair rekent wel nog extra kosten, dit bedrag is 15% van het aanschafbedrag met een maximum van €1000, waardoor het maximum bedrag op €150 zit. Ontdek gerust deze handige keuze voor een naadloze transactie.

6. Ontvang je nieuwe fatbike:
Gefeliciteerd! Zodra het proces is afgerond, kun je jouw gloednieuwe fatbike ophalen bij ons. Het is zo simpel.

Waarom kiezen voor Fatbikekoning.nl voor het Fietsplan?

Kwaliteit: Onze webshop biedt een mooi aanbod aan fatbikes van topkwaliteit, passend bij de voorkeur van elke rijder.
Deskundig advies: weet je niet zeker welke fatbike geschikt voor jou is? Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jou behoeften.
Naadloos proces: We hebben het Fietsplan-proces gestroomlijnd, zodat jij en jouw werkgever gemakkelijk kunnen genieten van de voordelen van een gezondere levensstijl.

Begin vandaag nog met uw Fietsplantraject!
Mis deze kans niet om in stijl te rijden met een fatbike van Fatbikekoning.nl. Omarm het Fietsplan en laat het avontuur beginnen! Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan gerust contact op met ons vriendelijke klantenserviceteam.

Veel fietsplezier!

 
 
 
Fatbikekoning fiscfree fietsplan

Vraag hieronder een offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Betalen via een intermediair fiscfree | Zelf betalen | Werkgeversbetaling