Afhalen van jouw bestelling
Fatbikekoning.nl geeft jou de mogelijkheid om de bestelling af te halen bij ons in Amsterdam. Dit is alleen mogelijk als de bestelling online gedaan is en gekozen voor de optie “Ophalen in Amsterdam”.  Het afhalen van bestellingen is alleen mogelijk op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op.

Verzendkosten
Fatbikekoning.nl neemt alle verzendkosten voor rekening voor bestellingen die verzonden kunnen worden met DPD, PostNL etc. Er zijn wel bezorgkosten van toepassing op gemonteerde fietsen. Ook kunnen er extra verzendkosten komen op het bestellen van losse artikelen zoals accessoires. De verzendmethoden hebben verschillende tarieven en worden weergegeven op de afrekenpagina. De order wordt verwerkt, zodra de bestelling is betaald.

Verzendbevestiging
Fatbikekoning.nl doet er alles aan om jouw verzendingen binnen het aangegeven termijn te verzenden. Zodra Fatbikekoning.nl uw bestelling heeft verzonden ontvangt u een unieke Track  & Trace code op het opgegeven e-mailadres van uw bestelling.

Levertijd bestelling
Fatbikekoning.nl doet zijn uiterste best om de geplaatste bestellingen binnen 3-5 werkdagen na de besteldatum te leveren. Uiteraard kan het wel eens voorkomen dat het pakket langer onderweg is dan dat wij aan je doorgeven.

Retourneren
Is het aangeschafte product toch niet naar wens? Fatbikekoning.nl bied je de mogelijkheid om het product binnen 30 dagen te retourneren. Op producten die worden geretourneerd gelden onze retourvoorwaarden en zijn de retour kosten voor eigen rekening (gemiddeld €49,95,- dit kan afwijken). Je draagt zelf de verantwoording voor beschadiging aan de producten of verdwijning van de producten bij retournering.  Bij ontvangst van de producten controleert Fatbikekoning.nl het product zo spoedig mogelijk, bij goedkeuring van de retour stort Fatbikekoning.nl binnen 14 dagen de kosten van het aangeschafte product terug naar de koper. Via deze link kan een retour worden aangemeld.

Retourvoorwaarden
– Je heb het recht om uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je heb na annulering 30 dagen om het product retour te sturen.
– Het retourneren van het product kan alleen als het product compleet is en (voor zover mogelijk) in de originele verpakking zit. Pak het product daarom niet verder uit en gebruik het niet dan meer dan nodig is om goed te kunnen beoordelen of je het product wilt houden.
– De maximale kilometer grens voor het retourneren van het product is 5 kilometer. Er wordt €2 berekent op elke kilometer vanaf de grens van >5 gereden kilometers.

Tips voor retourneren
– Pak het product zoveel mogelijk in met de originele verpakkingsmateriaal
– Zorg dat de doos goed is getapet, het liefst alleen met doorzichtige tape (indien geleverd in doos).
– Zorg ervoor dat het artikel niet kan schuiven of tegen elkaar kan schuren.

Herroepingsrecht
Je heb het recht om uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je heb na annulering 30 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van jou thuis naar Fatbikekoning.nl  zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van de herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Fatbikekoning.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen.

Waardevermindering

Waardevermindering op geretourneerde producten is van toepassing als de ontvangen producten die geretourneerd zijn; zijn beschadigd, de originele verpakking niet aanwezig is en/of het product in gebruik is genomen. Waardevermindering word door Fatbikekoning.nl besloten waarnaar Fatbikekoning.nl de koper informeert.